Tilbakemelding fra kandidater

"Jeg kontaktet Pharmarelations da jeg ønsket å høre om muligheter for en Key Account Manager stilling innen Pharma og medisinsk behandling . Jeg har erfaring med salg innen Medisinsks teknisk utstyr, men ønsker å utvikle meg og jobbe med medisin innen nevrologi som er et felt jeg innehar høyest kompetanse og erfaring med som sykepleier. Samt at det er et felt jeg har høy interesse for . Jeg ble kontaktet og fulgt opp raskt av Sverre Slaastad og videre igjen kontaktet av Kåre Opland som så en match på en ledig stilling innen medisinsk behandling innenfor nevrologi i et spennende firma. Jeg ønsker å takke for en effektiv og ikke minst støttende og informativ intervju prosess med å finne en spennede stilling til meg som jeg starter i 1 . mai -2022. Jeg er imponert over Pharmarelations profesjonalitet og kjennskap til bransjen. Tusen takk."
Tone Sundin

"Min erfaring med PharmaRelations er veldig god. De kjenner bransjen veldig godt og her et stort nettverk. Jeg opplever dem som kompetente og de er flinke til å finne gode kandidater til stillinger."
Alexander Berg, Brand Manager - MSD

"Jeg hadde gleden av å bli kjent med Sverre Slaastad og PharmaRelations i ansettelsesprosessen som Medical Advisor innen onkologi. Dette var en positiv opplevelse hvor jeg fikk meget kompetent og god oppfølging hele veien."
Georg Lindefjeld, Medical Advisor – Daiichi Sankyo

"PharmaRelations tar godt vare på sine kandidater og er veldig gode på å matche kandidat og oppdrag. Jeg begynte på PharmaRelations da jeg flyttet fra Sverige til Norge og jeg fikk veldig god hjelp av PharmaRelations i flytten. PharmaRelations store nettverket og at de kjenner bransjen veldig godt var verdifullt for meg da det norske arbeidsmarkedet var nytt for meg."
Elin Gustafsson, kandidat PharmaRelations

"Min erfaring med Pharma Relations er at de har et stort nettverk og kjenner bransjen godt. De er flinke til å finne jobber og kandidater som matcher."
Ida Nilsen Melien, kandidat PharmaRelations

"Jeg liker å jobbe i Pharma Relation fordi det er mange positive, kompetente og inkluderende sjefer. Det får til å føle meg godt ivaretatt og verdsatt. Jeg liker å jobbe i Pharma Relation fordi det er et selskap som tenker innovasjon og er fremtidsrettet med muligheter til å være involvert i å påvirke."
Katarina Fossum, kandidat PharmaRelations

"Jeg trives med PharmaRelations fordi jeg opplever at selskapet har en flat struktur hvor beslutningsveiene er korte og man selv kan være med å påvirke. Jeg opplever at kompetanse verdsettes høyt og man får jobbe svært selvstendig og med stor grad av fleksibilitet."
Camilla Hauge, kandidat PharmaRelations